Ga naar de inhoud

INFO

Ticket info

Waar tickets kopen?
  • Voor al onze concerten kan je online tickets kopen via de detailpagina van het concert of offline bij Stricto Tempo Bargeweg 10, 8000 Brugge (enkel tijdens de kantooruren) en aan de avondkassa bij onze concerten.
  • De voorverkoop stopt de dag vóór het concert. Daarna zijn er enkel nog tickets aan deurprijs beschikbaar aan de avondkassa of online via onze website (zolang het concert niet uitverkocht is).
  • Het is niet mogelijk om telefonisch tickets te bestellen of te reserveren.
Hoe betalen?
  • Je kan zowel online als offline betalen met je bankkaart (Bancontact/Mister Cash) of kredietkaart (Visa, Mastercard). Bij een online bestelling worden de tickets na een geslaagde betaling via e-mail doorgestuurd. Geef dus zeker een correct e-mailadres in. Niets ontvangen? Check je spamfolder mocht je je ticket niet meteen terug vinden in je mailbox.
  • Er wordt een handling cost per ticket aangerekend. Deze zit in de prijs inbegrepen.
  • Print de tickets af en breng ze mee naar het concert. Aan de ingang worden ze gescand door onze medewerkers. Of help de natuur een handje en toon op de avond van het concert je ticket(s) via je smartphone.
Uitverkochte concerten

Wanneer een concert uitverkocht is in voorverkoop, vermelden we dit op de website. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de avondkassa. Ook aan de avondkassa kan een concert uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten.

Wil je zeker zijn dat je het concert kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

Verkoopsvoorwaarden

Gekochte tickets worden niet terugbetaald. Er is geen herroepingsrecht van toepassing op concerttickets (artikel 53 12° uit het Wetboek van economisch recht Boek VI).

Enkel wanneer een concert verplaatst wordt en de nieuwe datum niet past voor de bezoeker, kan die een terugbetaling krijgen. Dit kan binnen de 7 dagen na aankondiging van de nieuwe concertdatum via onze officiële kanalen. Neem hiervoor contact op via tickets@strictotempo.be.

Concerten die definitief afgelast worden, worden automatisch terugbetaald op de rekening waarmee de tickets aangekocht werden.

Tickets kopen via andere kanalen dan onze officiële verkooppunten is geheel op eigen risico. Stricto Tempo vzw kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel misbruik of problemen met de tickets. Het is verboden tickets met winstoogmerk aan derden te verschaffen. Als tickets niet via de officiële verkoopkanalen aangekocht werden, dan behoudt Stricto Tempo vzw zich het recht om de toegang te ontzeggen wanneer zij daar aanleiding tot ziet.

Administratieve kosten (handling costs) en belastingen zitten in de prijs van het ticket inbegrepen.

De tickets worden gereserveerd op het moment dat je een order plaatst. De tickets worden pas opgestuurd na ontvangst van een correcte betaling. Indien het order en/of de betaling niet correct afgerond werden, worden de tickets opnieuw vrijgegeven.

Onze concerten zijn toegankelijk voor alle leeftijden, tenzij dit anders vermeld wordt op de detailpagina van het concert. Kinderen en jongeren onder de 16 jaar moeten bij hun concertbezoek steeds begeleid zijn van een volwassene. Bezoekers moeten hun leeftijd ten allen tijde kunnen bewijzen aan de hand van een geldig identiteitsbewijs.

Conform de wettelijke bepalingen hebben Stricto Tempo en zijn partners de mogelijkheid om adressen van ticketkopers op te nemen in hun databanken. Stricto Tempo draagt zorg voor jouw privacy en hanteert hiervoor de Belgische privacywet (Wet van 30 juli 2018 – betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens). Lees alles over het privacybeleid hier.

Stricto Tempo vzw behoudt zich het recht om deze voorwaarden op elk ogenblik, en zonder voorafgaande verwittiging, te wijzigen. De wijzigingen worden van kracht zodra ze op de website verschijnen.

Helpdesk

Indien je vragen hebt over tickets, kan je contact opnemen met ons via tickets@strictotempo.be.